• VELKOMMEN
    TIL EN VERDEN AF TIKI, ROM OG HULA!

Kom til Brass Monkey på Enghavevej 31, og lad os tage dig med på en rom-brændende tiki-rejse. En nat i vores bar, er en verden væk fra stress af din arbejdsuge. Du er på Vesterbro, men du vil føle, du er på en strand langs det sydlige Stillehav!

Åbningstider

Torsdag: 20:00 – 01:00
Fredag:   20:00 – 04:00
Lørdag:   20:00 – 04:00

Du finder os her

Enghavevej 31,
1674 København V

Cocktails

Når du sætter en fod indenfor hos Brass Monkey, vil du straks se hvor vilde vi er omkring tiki kultur og cocktails! Vores cocktails er verdensberømte, og vi er stolte af at sætte Vesterbro på Tiki barkortet.

Læs mere…

Om Brass Monkey

Hos Brass Monkey er vi stolte af at have et af de største sortimenter af rom i hele landet, med spiritus fra hele verden.

Læs mere…

Pre arrangement

Den Store Kahunas hos Brass Monkey, er altid på udkig efter at få sparket festen i gang. Vi tilbyder nu forhåndsarrangementer inden Brass Monkey åbner, kontakt os for yderligere information.

Læs mere…

★★★★★

Intet mindre end verdensklasse!
Charmende, tilstedeværd, og ikke mindst cocktails udover det sædvanlige. Må jeg have lov at foreslå zombien?

Niclas BardorfFacebook

★★★★★

Meget gennemført atmosfære, gode drinks og god betjening. Stor anbefaling herfra.

Martin NebelongGoogle

★★★★★

Brass Monkey er en Tiki bar med hvad dertil hører af kitsch, men de leverer det på den rigtige uhøjtidelige måde. Drinks’ne serveres i surrealistiske containere/krus/beholdere med og uden ild i. Det er til en aften med højt humør.

Niels L.Yelp

★★★★★

Such a cool place. Awesome tiki cocktails!

Valeria GuerrieriFacebook

★★★★★

Very cool place, cosy atmosphere, friendly staff, great music, best cocktails and good location. Best recommendations and will be definitely back. Thank you for this cool bar.

Svetlana PetersenFacebook

★★★★★

Hvor, i København, kan man ellers få cocktails i Elvis-krus, eller en hel vulkan til deling? Stedet er tacky, men på den fede måde!

Lars B. F.Yelp