• VELKOMMEN
    TIL EN VERDEN AF TIKI, ROM OG HULA!

Kom forbi Brass Monkey på Enghavevej 31, og lad os tage dig med på en eventyrlig tiki-rejse. En nat i vores bar er fuld af flammende cocktails og en eksotisk stemning, der tillader dig at glemme hverdagens stress og jag for en stund. Selvom du befinder dig på det centrale Vesterbro, vil det føles som om du befinder dig på en hvid sandstrand langs det sydlige Stillehav!

Åbningstider

Torsdag: 20:00 – 01:00
Fredag:   20:00 – 04:00
Lørdag:   20:00 – 04:00

Du finder os her

Enghavevej 31,
1674 København V

Cocktails

Når du sætter en fod indenfor hos Brass Monkey vil du straks bemærke hvor vilde vi er med tiki-kultur og lækre cocktails! Vores signaturcocktails er verdenskendte, og vi er stolte af at kunne give Esbjerg et indblik ind i den spændende tiki-verden.

Læs mere…

Om Brass Monkey

Hos Brass Monkey er vi stolte af at kunne tilbyde et af Danmarks største sortimenter af rom, bestående af udvalgt spiritus fra hele verden.

Læs mere…

Pre arrangement

De Store Kahunas hos Brass Monkey er altid på udkig efter at få festen sparket i gang. Vi tilbyder nu pre-arrangementer før Brass Monkey åbner, så du og dit selskab eksklusivt kan nyde de lækre cocktails. Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Læs mere…

★★★★★

Intet mindre end verdensklasse!
Charmende, tilstedeværd, og ikke mindst cocktails udover det sædvanlige. Må jeg have lov at foreslå zombien?

Niclas BardorfFacebook

★★★★★

Meget gennemført atmosfære, gode drinks og god betjening. Stor anbefaling herfra.

Martin NebelongGoogle

★★★★★

Brass Monkey er en Tiki bar med hvad dertil hører af kitsch, men de leverer det på den rigtige uhøjtidelige måde. Drinks’ne serveres i surrealistiske containere/krus/beholdere med og uden ild i. Det er til en aften med højt humør.

Niels L.Yelp

★★★★★

Such a cool place. Awesome tiki cocktails!

Valeria GuerrieriFacebook

★★★★★

Very cool place, cosy atmosphere, friendly staff, great music, best cocktails and good location. Best recommendations and will be definitely back. Thank you for this cool bar.

Svetlana PetersenFacebook

★★★★★

Hvor, i København, kan man ellers få cocktails i Elvis-krus, eller en hel vulkan til deling? Stedet er tacky, men på den fede måde!

Lars B. F.Yelp