Musik Profil

Hos Brass Monkey er vi heldige at have et godt team af faste DJ’s tilknyttet Brass Monkey familien. De forsøger at skabe en følelse af ferieminder og et tropisk univers. Dette betyder at vores musikprofil dækker over en masse forskellige musikgenrer, der spænder over alt fra funk, soul, disco, latin og klassikere.

I ny og næ inviterer vi særlige gæster, hvilket kan være alt fra kendte DJ’s til lokale livebands.

Den første torsdag i hver måned har vi lavet vores egen torsdagsklub – HEARTBEAT CITY.
Vores faste DJs Alex De Large og Tony M finder plader for en eklektisk blanding af kvalitetsmusik i voksenorienteret pop og rock fra midten af 70’erne og 80’erne.

Følg enten vores Facebook-side eller Instagram-profil, hvor vi holder dig opdateret omkring hvad der sker på Brass Monkey.

Selvom vi er stolte af at holde stilen old-school, så sørger vores DJ’s for at der ved midnat bliver sendt en hilsen til vores tiki-totempæl, hvorefter festen bliver sparket et gear op. Efter midnat bliver stilen nemlig en tand mere up-tempo, så der er intet til at stoppe dig fra at ryste hofterne – især når vores personale afslører vores ’hemmelige’ dansegulv.

Derudover, så byder de fleste aftener også på limbo-konkurrencer, hvor du kan udfordre både dine venner og vores barpersonale, der med glæde viser hvor erfarne de er til limbo. Vi glæder os til at se om du ligeledes mestrer limbo-teknikken!

Liste over DJs.

Alex De Large
Tony M
Højbelagt
Dj Rookie
Toddmeister
Freewheelin’ Paul & Sidse